Ansamblul rezidential Trandafirul Alb

Ansamblul rezidential situat in apropierea Colegiului Laurian, mai exact pe strada Trandafirilor, este compus din patru cladiri de locuit aflate intr-o asociere utila cu spatii verzi, aleii pietonale, auto dar si cu locuri de parcare. Accesul se realizeaza printr-un punct de control garantand astfel proprietarilor intimitatea caminului.

Apartamentele spatioase de 2 si 3 camere, au o configurare bine proportionata cu posibilitati de amenajare multiple.

Flash

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Eficienta energetica a locuintei este garantata de folosirea unor solutii de incalzire individuale performante, de tamplaria cu geam termopan dar si de efectuarea termoizolatiei peretilor .

Finisajele exterioare sunt executate cu tencuieli minerale rezistente in timp imbinate cu placari de piatra naturala si culori asortate pe fatada.

La interior, viitorii proprietari vor avea posibilitatea de a se consulta cu specialistii nostri, cu o bogata experienta in alegerea si combinarea materialelor de finisaj.

Pentru fiecare apartament exista un loc de parcare; de asemenea toate aleile sunt iluminate nocturn iar proprietatea, inconjurata perimetral, destinata exclusiv detinatorilor de locuinte din complexul Trandafirul Alb.


Schite apartamente

Ansamblul de locuinte
Tipuri de apartamente
(click pentru a deschide imaginile)